WEDSTRIJDVERSLAG  BE QUICK DOKKUM - Lycurgus

Competitieronde: 5
Verslag: Chantal

Wedstrijdverslag

We beginnen met een sprankje hoop, gezien de uitslagen doen wij het op het moment niet veel slechter dan Be Quick.
Na het fluitsignaal is dat sprankje al gauw vervlogen. Door snelle combinaties en tikwerk staan we binnen 5 minuten achter met 0-1.
Rustig blijven, iedereen is nu wakker en er bovenop zitten. We komen nauwelijks aan aanvallen toe en staan constant onderdruk. De verdediging zit er boven op en weet een aantal keren de aanval te stoppen door Be Quick buitenspel te zetten. De druk blijft echter te groot en weet de verdediging een aantal keer te breken.

De tweede helft verloopt bijna hetzelfde, toch weten we meer druk te leggen bij de tegenstander, puur door druk te zetten bij balverlies. Een aantal keer zetten we een aanval op maar Be Quick houdt ons op ruime afstand van het doel zodat we het alleen tevergeefs met een afstandschot proberen. Na verloop van tijd gaan wij meer en meer aanvallen met alle risico’s vandien. Bij balverlies maakt de tegenstander daar perfect gebruik van. Door middel van snelle balroulatie en uitermate gerichte schoten spelen ze het spel goed uit en scoren in de tweede helft ook nog een aantal keer.

Het eindresultaat: 8-0 verlies en vraag me af waarom het qua stand niet zo lekker loopt bij Be Quick; aan het voetbalvermogen kan het niet liggen.