Monique Remmers:  Ilse Meekma Melissa de Bode
Tineke Poelstra Sylvia van der Geest
Lizan Stuulen
Maaike Jager
  Monique van der Veen

Wissel: In de tweede helft speelt Mirjam Kaddouri in plaats van Monique Remmers.

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag moesten de dames van Oranje Nassau 2 voor de beker uit spelen tegen de koploper uit de 4e klasse E, nl. FVV uit Foxhol. Aangezien bekerwedstrijden altijd op zich staan, was een overwinning, ondanks het klassenverschil, geen zekerheid.

Aangezien de scheidsrechter verstek liet gaan, zonder opgaaf van redenen, begon de wedstrijd een kwartier later dan gepland. ' s Morgens nog had de leidster van FVV op haar eigen houtje geprobeerd de wedstrijd af te lasten; zij belde op met de mededeling dat de velden waren afgekeurd, terwijl de kantine even daarvoor had medegedeeld dat alle wedstrijden gewoon doorgingen. Ondanks dat werd er gevoetbald. Vanaf de aftrap waren de verhoudingen duidelijk: eenrichtingsverkeer richting doel van FVV. Ruststand 0 - 11.

In de tweede helft ging keepster Monique van der Veen maar meevoetballen, zodat het doel onbeschermd bleef. Uiteindelijk werd de eindstand 0 - 19.
Helaas moesten aan Oranje Nassau zijde een aantal speelsters verstek laten gaan om diverse redenen. Hun vervangers lieten zien dat zij er klaar voor staan.