Maaike Jager
  Monique van der Veen

Wissels: 60 m. Ingrid van de Berg voor Tineke Poelstra; 51 m. Marielle Schur voor Nethanja de Waard

ORANJE NASSAU KOMT STERK TERUG

In de race om promotie, moesten de vrouwen van Oranje Nassau eindelijk weer de volle winst pakken. Werd er twee weken geleden nog nipt verloren van Muntendam en vorige week gelijk gespeeld tegen naaste concurrent Havelte, deze keer moest er gewonnen worden. Tegenstander was het altijd lastige Tolbert, dat soms heel verrassend uit de hoek kan komen. De vrouwen van Oranje Nassau wisten dus wat hun te doen stond.

Al direct aan het begin van de wedstrijd maakten de vrouwen van Oranje Nassau duidelijk waarvoor ze gekomen waren, namelijk een duidelijke overwinning. Oranje Nassau had vanaf het begin een veldoverwicht dat resulteerde in een aantal goede kansen. De vrouwen van Tolbert kwamen niet verder dan het eigen doel verdedigen. In de 20e minuut brak Monique Remmers de score open door een mooie lob over de keeper van Tolbert. Ondanks de kansen bleef dit de ruststand.

In de 55e minuut vergrootte Marjan Meijer de voorsprong met een geweldige uithaal en tekende zo de 0 - 2 aan.
Niet veel later scoorde Karin Hofman de 1 - 2 door een geweldig afstandschot ( ruim 35 meter ).
Oranje Nassau verzuimde daarna de wedstrijd voortijdig af te maken, de ene kans na de andere kans ging verloren.
Uiteindelijk scoorde Rosanne Roeles middels een mooie combinatie de 1 - 3 en bepaalde Henrieke Huisman met een mooi schot de eindstand op 1 - 4.

Een terechte overwinning voor de vrouwen van Oranje Nassau, met veel strijdlust en combinatievoetbal.

Op zaterdag 23 november spelen de vrouwen een bekerwedstrijd tegen de vrouwen van Omlandia.
Aanvang 14.30 uur en natuurlijk bent U allemaal welkom!