Maaike Jager
  Monique van der Veen

Wissels: 45  m. Tineke Poelstra voor Dorien Siepel, 50 m. Monique Remmers voor Henrieke Huisman, 55 m. Ilse Meekma voor Marjan Meijer

Oranje Nassau vrouwen hebben aan 1 helft voldoende

Afgelopen zaterdag moesten de vrouwen van Oranje Nassau 2 aantreden tegen het laaggeklasseerde Erica. Niet dat dat laatste iets zegt over een overwinning, want juist ploegen die onderaan staan, willen nogal eens vlammen tegen de bovenste ploegen. Daarnaast waren de vrouwen van Oranje Nassau gewaarschuwd dat Erica een fysieke ploeg is, die het duel absoluut niet schuwt.

Toen de wedstrijd begon bleek al gauw dat Erica gekomen was voor een puntje. Met slechts 1 spits en een hangende spits probeerden zij de verdediging van Oranje Nassau te slechten. Oranje Nassau speelde in het haar vertrouwde systeem, namelijk met 3 spitsen.
Al in de 3e minuut scoorde Marjan Meier, na een mooi steekballetje van Shary Bakker, de 1 - 0.
Niet lang daarna scoorde Shary zelf de 2 - 0, dit na een mooie voorzet van Melissa de Bode.
Oranje Nassau domineerde de wedstrijd volledig. De keeper van Oranje Nassau, Monique van der Veen, kreeg slechts een aantal terugspeelballen.
In de 40e minuut scoorde Shary Bakker haar 2e doelpunt, na een keurige solo door de Erica-defensie.
Op aangeven van weer Shary scoorde Marjan Meier ook haar 2e doelpunt voor Oranje Nassau. Moe maar voldaan werd de rust ingegaan. Ruststand 4 - 0.

In de 2e helft werd er gewisseld: Henrieke Huisman verliet het veld voor Monique Remmers, Marjan Meier werd gewisseld voor Ilse Meekma en Dorien Siepel verliet het veld voor Tineke Poelstra.
Helaas werd er ondanks de wissels de 2e helft niet meer gescoord. Oranje Nassau bepaalde het beeld, creeerde zich genoeg kansen, maar de bal wilde er maar niet in.
Een ruststand en eindstand van 4 - 0. Een terechte overwinning, die wel wat hoger had mogen uitvallen.